За нас

По 10 години развој, собравме извонредни таленти во креативен дизајн, машини, електрични апарати, апликации со повеќе материјали, скулптура, боење и други сродни области, на клиентите им обезбедуваме висококвалитетни уникатни производи за забава и приспособени услуги.

Нашите редовни производи се реални аниматронски модели, аниматронски костими и кукли погодни за паркови, забавни паркови и музеи, како што се аниматронски диносаурус, животински модел, костим на диносаурус, животински костими итн.

Ние, исто така, приспособуваме големи и мали модели на аниматронски специјални ефекти, креативни плови, специјални костими за изведба, реквизити, комплети за теми и украси за фестивали на трговски центар за домашни и странски компании за настани.

Ние нудиме едношалтерски услуги од дизајн до инсталација за вашиот проект.Ако немате искуство во увоз, не е важно, ние можеме да се справиме со пратката и царината и да ги испорачаме производите до вашата врата дури и за едно парче нарачка.

Да го направиме вашиот проект полесен и полесен е нашиот концепт на услуга.Сите ние сме со страст за она што го работиме и сакаме да пробуваме нови работи, очекуваме да работиме со вас.

ГЛАВНИ ПРОИЗВОДИ

топла продажба

 • Аниматронски диносаурус
 • Аниматроничко животно
 • Реплика од фиберглас
 • Аниматронски костим
 • Фестивал на фенери

повратни информации од клиентите

 • Рикардо Алехос Дејвид

  Ова е оној, ова е најдобриот т-рекс на светот, навистина го сакам.

 • Скот Хис

  Здраво, неверојатно! Ви благодариме

 • Мајк Џонс

  Навистина ми се допаѓа. Добра соработка!

 • Кели Свон

  Ви благодариме, посакувам следна соработка.