Rreth Nesh

Pas 10 vitesh zhvillimi, ne kemi mbledhur talente të shquara në dizajn kreativ, makineri, pajisje elektrike, aplikime me shumë materiale, skulpturë, ngjyrosje dhe fusha të tjera të ngjashme, ne u ofrojmë klientëve produkte argëtuese unike me cilësi të lartë dhe shërbime të personalizuara.

Produktet tona të rregullta janë modele realiste animatronike, kostume animatronike dhe kukulla të përshtatshme për parqe, parqe argëtimi dhe muze, si dinosauri animatronik, model kafshësh, kostum dinosauri, kostum kafshësh etj.

Ne gjithashtu personalizojmë modele të mëdha dhe të vogla me efekte speciale animatronike, nota kreative, kostume speciale për performancë, rekuizita, grupe temash dhe dekorime të festivaleve të qendrave tregtare për kompanitë vendase dhe të huaja të ngjarjeve.

Ne ofrojmë shërbim me një ndalesë nga projektimi në instalim për projektin tuaj.Nëse nuk keni përvojë në import, nuk ka rëndësi, ne mund të trajtojmë dërgesën dhe doganën dhe të dërgojmë produktet në derën tuaj edhe me porosi një copë.

Për ta bërë projektin tuaj më të lehtë dhe më të lehtë është koncepti ynë i shërbimit.Ne jemi të gjithë me pasion për atë që bëjmë dhe dëshirojmë të provojmë gjëra të reja, presim të punojmë me ju.

PRODUKTET KRYESORE

reagime nga klientët

 • Ricardo alejos david

  Ky është ai, ky është t-rex-i më i mirë në botë, më pëlqen vërtet.

 • Scott Heese

  Përshëndetje, E mahnitshme! Ju faleminderit. Jam i emocionuar për të parë dhe dëgjuar të përfunduarin

 • Mike Jones

  Më pëlqen shumë. Bashkëpunim i mirë!

 • Kelly Swan

  Faleminderit, ju uroj bashkëpunim të radhës.