• sns sns
 • sns sns
 • sns sns
 • sns sns
 • sns sns
 • sns sns
 • sns sns
 • Дома
 • Производи
 • Музејска поставка
 • Животинска реплика
 • Животинска статуа за симулација на морски животни Аниматроник

  • Модел:аниматронски модел
  • Големина: 1M
  • Боја:прилагодени
  • Моќност:800-1200W
  • MOQ: 1
  • Водечко време:15-30 дена
  • Изборен: Четкање, ролна облога
  Тагови:костур од иносаурус, висечки скелети од диносаурус, скелет од диносаурус, скулптура од скелет на диносаурус, купете реплика од скелет од диносаурус

  Животинска статуа за симулација на морски животни Аниматроник

  海底世界海洋动物ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

  Влез AC 110/220V,50-60HZ
  Приклучок Евро приклучок / Британски стандард / SAA / C-UL / или зависи од барањето
  Контролен режим Автоматски / Инфрацрвен / далечински / монета / Копче / Глас / Допир /Температура / снимање итн.
  Одделение за хидроизолација IP66
  Услови за работа Сонце, дожд, море, 0~50℃(32℉~82℉)
  Факултативна функција Звукот може да се зголеми на 128 видовиЧад,/вода./ крварење / мирис / промена на боја / промена на светла / LED екран итн интерактивна (Следење локација) / конверзна (во моментов само кинески)

  УСЛУГА ПО ПРОДАЖБА

  Сервис Треба да се намали за испорака, ќе обезбеди детален прирачник за инсталација.
  Гаранција Обезбедуваме 2 години гаранција за сите наши антриматронични модели,започнува гарантниот период од товарот пристигнува на одредиштето пристаниште.Нашата гаранција опфаќа мотор,редуктор, контролна кутија итн.
  6 (2).jpg

  4.jpg51.jpg71.jpg8.jpg91.jpg10.jpg симулација на животинска статуа Музејски квалитет на животинска реплика на животинска големина Рачно изработена животинска реплика на забавен парк. животинско аниматронично животно вештачко животно животни на отворено Морски живот, или морски живот или океански живот, се растенија, животни и други организми кои живеат во солената вода на морето или океанот, или во соленкавата вода на крајбрежните утоки.На фундаментално ниво, морскиот живот влијае на природата на планетата.Морските организми, главно микроорганизми, произведуваат кислород и го задржуваат јаглеродот.Крајбрежјето делумно е обликувано и заштитено од морскиот свет, а некои морски организми дури помагаат да се создаде нова земја.Терминот морски доаѓа од латинскиот маре, што значи море или океан. Повеќето форми на живот првично еволуирале во морските живеалишта.По волумен, океаните обезбедуваат околу 90 проценти од просторот за живеење на планетата.[2]Најраните 'рбетници се појавиле во форма на риби, [3] кои живеат исклучиво во вода.Некои од нив еволуирале во водоземци кои поминуваат дел од својот живот во вода и делови на копно.Другите риби еволуирале во копнени цицачи и последователно се вратиле во океанот како фоки, делфини или китови.Растителни форми како што се алги и алги растат во водата и се основа за некои подводни екосистеми.Планктонот ја формира општата основа на океанскиот синџир на исхрана, особено фитопланктонот кои се клучни примарни производители. Морските без'рбетници покажуваат широк опсег на модификации за да преживеат во води со слабо кислород, вклучително и цевки за дишење како во сифоните на мекотели.Рибите имаат жабри наместо бели дробови, иако некои видови риби, како што е белодробната, ги имаат и двете.Морските цицачи, како што се делфините, китовите, видрите и фоките треба периодично да излегуваат на површина за да дишат воздух.

  Zigong Sanhe роботска технологија ко., Ltd

  Контактирајте не

  • +86-813-2104667

  • info@sanherobot.com

  • +86-13990010824

  • бр.13 Huixin Road, Yantan Town, Yantan District, Zigong City, Sechuan Province, Кина

  • sns sns
  • sns sns
  • sns sns
  • sns sns
  • sns sns
  • sns sns
  • sns sns