• sns sns
  • sns sns
  • sns sns
  • sns sns
  • sns sns
  • sns sns
  • sns sns
Blog_01
  • Imah
  • Warta
  • warta

    04-20 2022

    The first Zigong Lantern Festival in Jinshitan will be lit on April 28

    Festival Lentera Zigong munggaran di Jinshitan ...

    The Zigong Lantern Festival munggaran di Jinshitan bakal cahayana on April 28 The Zigong Lantern Fair munggaran bakal dilaksanakeun ...

    04-13 2022

    The design and production of lanterns and dinosaur models have been added to zigong’s distinctive business scope

    Desain sareng produksi lampion sareng dinos ...

    Rarancang sareng produksi lampion sareng modél dinosaurus parantos ditambah kana ruang lingkup bisnis zigong ...

    04-08 2022

    With lights as Bridges, Zigong lanterns tell Chinese stories

    Kalayan lampu sapertos Bridges, lampion Zigong nyarioskeun ka Ch...

    Kalayan lampu sapertos Bridges, lampion Zigong nyarioskeun carita Cina The World Expo 2020 di Dubai parantos réngsé dina 31 Maret saatos 182 dinten.Jam 10 wengi,...

    03-25 2022

    Zigong lanterns send best wishes to the people of Taiwan

    Lampion Zigong ngirimkeun ucapan salamet ka masarakat ...

    Lampion Zigong ngirimkeun ucapan salamet ka warga Taiwan Li Kunxuan, presiden Asosiasi Budaya di Yunlin County, propinsi Taiwan, nampi ...

    03-16 2022

    The latest product of Sanhe Robot

    Produk panganyarna tina Sanhe Robot

    Produk panganyarna tina kareta dinosaurus Sanhe Robot Custom T-Rex: Bentukna sadayana nyaéta T-Rex sareng cangkang endog, karéta diwangun ku tilu c...

    03-07 2022

    Three provincial standards (Zigong lantern and dinosaur) will be implemented from April 1

    Tilu standar propinsi (Zigong lantera sareng ...

    Tilu standar propinsi (Zigong lantera sareng dinosaurus) bakal dilaksanakeun ti 1 April 24 Pébruari, Administrator Pengawasan Pasar propinsi ...

    03-01 2022

    China’s largest dinosaur park is set to open in Zigong, Sichuan province in the summer of 2022

    Taman dinosaurus panggedéna di Cina disetel ka ...

    Taman dinosaurus panggedéna di Cina disetél dibuka di Zigong, propinsi Sichuan dina usum panas 2022 Zigong ngagaduhan tilu keajaiban: industri uyah ...

    02-21 2022

    Lanterns lit up across China to celebrate the Lantern Festival

    Lampion cahayana di sakuliah Cina pikeun ngagungkeun L ...

    Lampion hurung di sakuliah Cina pikeun ngagungkeun Festival Lampion Dina 15 Pébruari 2022, Festival Lampion bakal datang, dipirig ku anggota kulawarga sarta ...

    02-14 2022

    Zigong Chinese Lantern World for the sixth time on the top ten national hot scenic spots!

    Zigong Chinese Lantern World keur kagenep kalina...

    Zigong Chinese Lantern World pikeun kagenep kalina dina luhureun sapuluh spot endah panas nasional!Numutkeun laporan dina Spring Festival Travel di Ye ...

    02-07 2022

    Zigong lanterns at the Beijing Winter Olympics

    lampion Zigong di Olimpiade Usum tiis Beijing

    Lampion Zigong di Olimpiade Usum tiis Beijing Pusat média utama pikeun Olimpiade Usum tiis Beijing 2022 sareng Paralimpiade parantos muka panto pikeun ...

    01-25 2022

    Zigong lanterns have been lit in Tourette Park in The city of Blaeniac, France

    Lampion Zigong geus hurung di Tourette Park ...

    Lampion Zigong geus dicaangan di Taman Tourette di Kota Blaeniac, Perancis Kusabab Désémber kamari, leuwih ti 40 ...

    01-19 2022

    Sichuan Zigong simulated dinosaur was exported to Europe from Chengdu International Railway Port

    Sichuan Zigong simulasi dinosaurus diékspor ...

    Dinosaurus simulasi Sichuan Zigong diékspor ka Éropa tina Pelabuhan Kareta Api Internasional Chengdu.

    Zigong Sanhe Robot Technology Co., Ltd

    Taros Kami

    • +86-813-2104667

    • info@sanherobot.com

    • +86-13990010824

    • No.13 Huixin Jalan, Kota Yantan, Kacamatan Yantan, Kota Zigong, Propinsi Sichuan, Cina

    • sns sns
    • sns sns
    • sns sns
    • sns sns
    • sns sns
    • sns sns
    • sns sns